Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
next
prev
Rembka

Ce este un termosistem?


Ce este un termosistem ?

Un termosistem este un ansamblu de materiale de constructii care duc la limitarea pierderii de caldura.O cladire anvelopata reduce pierderile masive de energie si implicit reduce costurile pentru incalzire, astfel putem vedea clar avantajele folosirii unui termosistem. Pentru a face o paralela putem vedea termosistemul ca o haina pentru locuinta dumneavoastra, care o acopera, dar ii permite sa respire, in schimb opreste schimbul de caldura cu exteriorul.

Din ce materiale se poate realiza un termosistem?

Cele mai uzuale materiale folosite pentru realizarea unui termosistem sunt: polistirenul, vata minerala si placile minerale termoizolatoare. Pentru a putea fi pus in opera trebuie sa avem in vedere si celelalte elemente care alcatuiesc un termosistem si anume: adezivul de polistiren/vata, plasa de armare, accesoriile si tencuiala.

Care sunt avantajele unui termosistem?

1.Mentine caldura in anotimpul rece

Pe timpul iernii o casa care nu este izolata corespunzator poate aduce cu ea cheltuieli foarte mari la facturile de energie electrica sau gaz. Astfel un termosistem va poate ajuta sa reduceti cheltuielile pentru intretinerea unei temperaturi optime.

2.Mentine o temperatura potrivita in anotimpul cald

Pe timpul verii termosistemul ajuta la mentinerea unei temperaturi mai joase prin prisma faptului ca izolatia functioneaza ca o bariera pentru razele soarelui. Astfel peretii nu se mai supraincalzesc, iar temperatura din interiorul casei va fi cu cateva grade mai scazuta.

3.Izolare fonica

Acest aspect este influentat in special de materialele folosite si de grosimea lor. Termosistemul poate functiona si ca o bariera pentru zgomotul in exces venit din exterior.

4.Aspect placut al casei finisate

Termosistemul ajuta cladirea si prin faptul ca poate functiona ca un sistem decorativ. Pe termosistem se pot aplica tencuieli decorative iar finisarea se realizeaza foarte usor si rapid.

5.Economie

Folosirea unui termosistem de calitate poate face o diferenta drastica cand vine vorba de reducerea consumului si scaderea costurilor la energie. Iar nu in ultimul rand casa dumneavoastra va face un bine mediului prin prisma acestui aspect.




Cu noi totul e simplu!

  • comenzi online

  • transport prin curier

  • transport special

  • consiliere telefonică

  • drept de retur

bilka, carmeuse, ceradez, damila, fabryo, holver, leier
macon, saint-gobain, seda, semmelrock, siceram, siniat, tondach, velux, ytong